ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τα προϊόντα μπορούν να αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής επικράτειας και ειδικότερα στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας, με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) (ο χρόνος παράδοσης για εκτός μεγάλων πόλεων ποικίλει αναλόγως την τοποθεσία και τις δυνατότητες της μεταφορικής την στιγμή εκείνη). Υπηρεσίες παράδοσης και αποστολής θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σάββατου, Κυριακής και αργιών.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ-ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

  1. Με φυσική παρουσία στο κατάστημα
  2. Με εταιρία ταχυμεταφορών (courier)και χρέωση για όλη την Ελληνική επικράτεια.
  3. Με εταιρία ταχυμεταφορών(courier) και χρέωση του πελάτη, για χώρες εκτός Ελλάδας. Η αποστολή των προϊόντων θα πραγματοποιείται από 1-3 εργάσιμες ημέρες εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα για αποστολές εσωτερικού.

Ενώ για αποστολές εντός της πόλης των Αθηνών δύναται να πραγματοποιούνται αυθημερόν με κάποια επιπλέον χρέωση.

Η εταιρία descuento.gr ενημερώνει άμεσα για την διαθεσιμότητα των προϊόντων, καθώς και για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης, από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία.

Σε περίπτωση μη επαρκούς αποθέματος προϊόντων ο πελάτης θα ενημερώνεται από την εταιρία μας για την μελλοντική διαθεσιμότητα, καθώς και για εναλλακτική λύση, πάντα με την σύμφωνη γνώμη του πελάτη.

(Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΥΤΟΥ,ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΑΣ)

Για τυχόν καθυστερήσεις ή καταστροφές που οφείλονται σε ανωτέρα βία η descuento.gr  δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

  1. Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων ανεξαρτήτως κόστους ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής πέντε (5,00) ευρώ.
  2. Για δυσπρόσιτες περιοχές και νησιωτικούς προορισμούς, ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής οκτώ (8,00) ευρώ, ανεξάρτητα του συνολικού κόστους των προϊόντων*.
  3. Για τις παραγγελίες που επιλέγετε να παραλάβετε από το κατάστημά  μας, δεν χρεώνεστε με έξοδα αποστολής και έχετε 14 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας για να παραλάβετε. Μετά το διάστημα αυτό, η παραγγελία ακυρώνεται.

*Ειδικά για τις δυσπρόσιτες περιοχές αν ο όγκος ή το βάρος τον προϊόντων είναι αρκετά μεγάλα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το αν προκύπτει κάποια έξτρα επιβάρυνση χρέωσης.


Οι παραδόσεις γίνονται υπό φυσιολογικές συνθήκες από τις 09:00 έως τις 18:00.

Ο συνήθης χρόνος παράδοσης είναι:

  1. 1-3 εργάσιμες ημέρες σε Στερεά Ελλάδα και Αττική
  2. 1-5 εργάσιμες ημέρες σε δυσπρόσιτες περιοχές** και νησιωτικούς προορισμούς

Στην περίπτωση που η συνεργαζόμενη εταιρία Courier δεν σας βρει στη διεύθυνση που έχετε δώσει, κρατάει το δέμα στο κατάστημα της περιοχής σας για 10 συνολικά ημερολογιακές ημέρες και έπειτα επιστρέφεται σε εμάς.

*Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων μπορεί να διαφοροποιηθεί για τις δυσπρόσιτες περιοχές καθώς και για τα Δωδεκάννησα και το ανατολικό Αιγαίο. Επίσης o χρόνος παράδοσης των προϊόντων μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχει προκαλέσει η πανδημία και των ιδιαίτερα αυξημένων παραγγελιών, καθώς υπάρχει σημαντική υπερφόρτωση στις εταιρίες Courier, με αποτέλεσμα τις καθυστερήσεις παραδόσεων. Επιπλέον λόγω έντονων καιρικών φαινομένων και κυρίως τους χειμερινούς μήνες ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις (π.χ. απαγορευτικό)